Скъпи приятели,

Искам да представя на Вашето внимание една млада, динамична българска компания - “Фоам Фантази”


Като млад специалист имах възможността да продължа образованието си и да специализирам във Флорида, САЩ, където усвоих една нова в световен мащаб технология с голям потенциал - Foam Cut.


Foam Cut е технология, която позволява от ЕPS /стиропор/ и полиуретан да бъдат изработени всякакви форми,върху които в зависимост от предназначението и желанията на клиентите се нанасят твърди покрития – гаранция за устойчвост на метеорологични условия .

Материалът и технологията позволява в много кратки срокове да направите своя дом, офис или заведение уникални, независимо от предпоставките на самите сгради. С тях могат да се извърши реставрация и на напълно унищожени паметници на културата , от които са оцелели само отделни ключови елементи, да се строят копия на емблематична сгради, да се реализират уникални интериорни решения.

Технологията позволява да се възпроизвеждат 3D обекти с помощта на 3D скенер. 3, 10 или 30 метров макет на телефон или на Айфеловата кула, бутилка от любимата Ви напитка, чаша шампанско, любими приказни герои - еднакво трудно е да изброим всички възможни приложения, както и да се сетим за обект или предмет, който не бихме могли да пресъздадем....

За гаранцията на качеството на всеки продукт “Фоам фантази” работи с оригинални американски покрития, които консервират и хидроизолират материалите и върху който могат да се нанасят всякакви бои. Тъй като процесът на изработка е автоматизиран, а материалът е лек и се обработва още преди монтажа, крайният продукт винаги излиза по-евтино от кой да е естествен материал, а монтажът е бърз и изключително чист. Цветовете се създават чрез пръскане и могат да се постигнат на практика неограничен брой нюанси. Почистването на такива покрития се извършва по класическия начин с вода и препарат.

Всички материали отговарят на изискванията
за качество в Европейския съюз.

Можем да бъдем Ваши партньори!

С уважение!

Александър Събев