Стиропор или експандиран полистирол, е най-невероятният материал на света. Стиропорът се използва в почти всичко. Той е с безкрайни възможности. Всички ваши идеи, ние можем да реализираме със стиропор, както в естествена големина, така и многократно уголемен размер на желаната от вас форма, скулптура или лого. Стиропорът е отличен материал за изкуство, хобита, строителство, реклама, занаяти и транспортна сигурност

Когато става въпрос за стиропор можете да се доверите на нас. Ние сме експерти в производството на продукти от стиропор. Фирма FOAMFANTASY е лидер и в производството на опаковъчни, транспортни материали и термо кутии. Ние разполагаме с първокласен стиропор с висока плътност подходящ за редица цели.

Ние сме длъжни да предоставим на нашите клиенти най-доброто. Стиропорът за разлика от други материали е с много ниско тегло, ниска цена и лесен монтаж. Ние произвеждаме и телевизионни и кино декори, както и продукти за развлекателната индустрия.

Изработваме триизмерни букви и цифри от стиропор и фибран във всякакви размери, шрифтове и покрития. Нашите проекти са с изключителни качества украсяват търговски центрове и жилищни сгради и намират много други приложения.