FOAMFANTASY е фирма основната дейност, на която е производство на опаковки и продукти от стиропор. Ние непрекъснато разнообразяваме гамата от наши продукти, които произвеждаме. Изработваме качествени изделия намиращи приложение в строителството, архитектурата, науката и медицината и транспорт. Стиропор продуктите съдържат около 90 % въздух и полистирол за производството, на който е нужна малко количество енергия, което не води до замърсявания. Остатъчния продукт или рециклат се използва за изработването на нов продукт и не вреди на околната среда.

Нашите стиропор кутии са много леки и отлични изолатори. Идеално за транспортиране на топли, студени и замразени или охладени стоки, лекарства, техника и много други.

Термокутиите от стиропор са изработени от високо качествен стиропор. С нашите кутии от стиропор вашия живот става по-лесен. Ако сте кетъринг фирма, транспортна фирма, или искате да отидете за риба и да имате студени напитки, ние сме вашият избор.

Термокутиите са многофункционални, с огромно разнообразие във формата и размерите. Кутии за специализиран транспорт на торти, също така уплътнители за транспорт на вино.

Уплътнителите за вино направени от стиропор предлагат сигурен транспорт и защита, успешно представили се на тест при падане на кутиите от метър височина. Кутиите, които произвеждаме са за многократна употреба. Те са с високо качество, с многофункционална с отлична закрила на превозвания продукт, перфектни за международен транспорт поддържащи постоянна температура, с ниско тегло изключително сигурни.