Предмети от стиропор произвежданите от нас са многофукционални. Те служат за украса за различни празници и събития. Някои ги наричат ‘’ловци за очите’’ от стиропор. Витрини със нашите продукти от стиропор, търговски изложения и щандове от стиропор, 3Д симулации на дърво, камък, метал.Ние реализираме огромен брой стандартни и нестандартни обемни фигури от стиропор.

Нашите стиропор предмети се използват, както вън така и вътре. Без ограничения в размерите, с различни покрития и текстури. Ние ви предлагаме триизмерно изрязани фигури трайни и здрави, готови сме да пресъздадем вашето лого,обемна реклама от стиропор, даден символ или тотем и всичко от стиропор. С относително ниско тегло и здравина ви гарантираме дълъг живот на нашите продукти при правилна експлоатация, лесен монтаж и ремонт при нуждата на такъв. Нашите декоративни изделия имат визуален характер и придават уникална атмосфера навсякъде, където са монтирани.

Производството на предмети от стиропор създават фантастично усещане за реалност. Изборът на стиропор е най доброто решение за материал за популяризирането на вашия бизнес. Реставрация на сграда или изграждането на нова в даден стил, филмови декори, търговски изложения, опаковъчни продукти и много други.

Ние ви предлагаме висококачествени продукти от стиропор на ниска цена, многофункционалност, ефектни за човешкото възприятие, ниско тегло и бързо производство.