Всяка вила, къща или офис може да се сдобие с нов имодж. Ние фирма FOAMFANTASY ви предлагаме сами да изберете архитектурния стил на вашата къща. Ние притежаваме широка колекция от архитектурни елементи от стиропор, които ще добавят лукс и стил в домът ви.

Екстериорните елементи от стиропор играят важна роля в декорацията на всяка сграда. Декорирането на фасадите с архитектурни елементи от стиропор влива допълнително стил и лукс. Предлагаме ви, богат асортимент от архитектурни изделия от стиропор, от семпли форми до пищти фасадни реконструкции, допринасяши за цялостна смяна на имиджа на сградата. При нас ще намерите всичко от стиропор. Ние сме производител на висококачествени продукти от стиропор и фибран. Ако търсите уникалност вие сте на точното място. Възползваите се от ниските цени на продуктите от стиропор и уникалността на екстериорните ни профили от стиропор. Ние изпълняваме и индивидуални проекти, нестандартни форми и много други. При нас има всичко за декорацията.

Фирма FOAMFANTASY ви предлагаме уникални екстериорен акцент от стиропор. Стиропорът има редица приложения освен за изолация. Стиропорът е многофункционален материал. Всички наши елементи от стиропор са покрити със специални покрития отговарящи на високи стандарти. При повредата на елемент спокойно може да се демонтира и смени с нов. С нашите елементи от стиропор вие пестите време и средства и постигате висока ефективност и уникален дизайн.

Екстериорните архитектурни елементи от стиропор могат да имитират различни материали, като камък, бетон, дърво и метал. Стиропорът е уникален материал, конкурентен на останалите и със своите редица качества. Стиропорът се третира с бои, мазилки, смоли, полиуретани и други за постигането на необходимата визия и защита от климатични условия.