Фирма FOAMFANTASY изработва обемни надписи в различна форма, шрифт и големина. Обемните надписи от стиропор и фибран в зависимост от вашите желания могат да бъдат пряко или косвено осветени с гланцово или матово покритие, нови или састарени, абсолютно всякакви вариации.

За оптимална реклама и идентичност доказан метод е използването на обемни букви, цифри и фигури. Външна реклама от обемни букви от стиропор е постоянно изложена на различни атмосферни условия и доказва отлични резултати при широка температурна амплитуда. При температура от +90 ° С обемните надписи от стиропор не променят качествата си. Ниските температури също не променят свойствата на надписите. Обемната реклама е водоустойчива и успешно издържа на физични и химични свйства. Нашите продукти са добре приложими, както в екстериорна, така и в интериорна среда. Външната реклама е уникален начин за привличане на потенциални клиенти. Производственото качество на този вид реклама трябва да бъде с безупречно, тъй като представя и рекламира търговска марка, продукт или фирма, което с обемните букви от стиропор е лицето на дадената фирма. Обемната реклама е лесно забележима и затова е пряко свързана с рекламните кампании.

Производството на обемни букви е истинско изкуство. Обемни надписи от стиропор са сътворени по най-съвременни методи и технологии с отлични материали за получаването на перфектен краен продукт. Ние произвеждаме нестандартна 3Д обемна реклама, по този начин представяме по-атрактивен начин вашите продукти и ненатрапчиво достигат до вашите клиенти. Наши творби има в музеи, телевизионни студиа, театрални декори, конферентни и изложбени зали, фасади, билдбордове, изложения и други. Обемните букви от стиропор са дву и триизмерни. Ние ви осигуряваме изработка на надписи цифри от стиропор, както и техния монтаж, транспорт и поддръжка. Небоядисаните обемни букви от стиропор са с до 70 % по-ниска цена, като ви предлагаме огромно разнообразие от шрифтове и без ограничения в размера. Ние изработваме реклама от най-ново поколение, добро качество, устойчиви материали, обемните надписи от стиропор се ефективна алтернатива на по скъпите и тежки материали в рекламата. При нормална експлоатация и адекватна поддръжка, те могат да издържат с години.