Стиропорът е най-известният продукт във света. Със своите редица приложения, той е буквално на всякъде около нас. От стиропор се създават уникални решения. Стиропор продуктите са с различна плътност в зависимост от функцията, която изпълняват.

Фирма FOAMFANTASY предлага широк спектър от стиропор продукти за всякакви нужди.

· ЕПС-Екструдиран полистирол: Стиропорът е основния продукт, от който ние изработваме нашите елементи. Стиропорът е с ниска топлопроводимост, което го прави отличен топлоизолатор.

· Стиропорът опаковъчен материал: Стиропорът се използва, и за транспортна защита на различни продукти и предмети.

· Стиропор архитектурни елементи: Ние изработваме от стиропор архитектурни елементи във всякакви размери и стилове, за интериорна и екстериорна употреба.

· Стиропор Спа: Стиропор пейки и лежанки, куполи и всякакви други стандартни и нестандартни форми могат да бъдат изработени от стиропор, и покрити с покрития за влажни помещения в зависимост от вашите нужди.

· Стиропор Декор: Нашите продукти от стиропор намират широко приложение в декорацията на магазини, дискотеки, тетрални и кино декори, изложения и много други.

· Стиропор коледни фигури: С настъпването на коледните празници ние произвеждаме всякакви коледни фигури и приказни герои от стиропор. С нашите продукти от стиропор ние придаваме цвят и обем на празниците.

· Акустичен Стиропор: Стиропор усвояващ звуковите вълни и контролиращ неговите нива.

· Антистатичен стиропор: Стиропор предназначен за опаковане на електрически уреди.

· Стиропор в автомобилостроенето: Стиропорът намира успешно приложение и в областа на автомобилите. Той се използва в купето на автомобилите-в местата за сядане в рамките на купето и много други.

· Дунапрен: Използва се за омекотяване при транспорт на всякакви продукти.

· Стиропор Мебели: Стиропорът намира приложение и в мебелите. От стиропор ние изграждаме-столове, маси и много нестандартни дизайнерски решения.

· Кутия за пицца от стиропор: Благодарение на изолационните си качества, стиропорът се използва за опаковане на пици, запазващ пицата топла до нейната доставка.

Ние ви предлагаме широка гама продукти от стиропор. Нашата цел е изцяло задоволяване на потребителските нужди и производството на нестандартни решения и реклами от стиропор.