Стиропор фасадни елементи са предназначени за подобряване визията и елегантността на сградите.

Сградите с монтирани стиропор фасадни елементи изглеждат много по-различни от другите.

Те са със собствена индивидуалност и стил.

Стиропор фасадни елементи се покриват със защитен филм от циментова замаска готова да издържи на всички неблагоприятни условия.

Стиропор фасадните елементи се използват за реставрация и корекция по фасадите Нашите елементи се използват за обкантване между две различни повърхности и разнородни материали.

Стиропор фасаните елементи подобрява външния вид на врати и прозорци, като ги обрамчва, създава уникален визуален ефект и прикрива различни фабрични дефекти.

Фасадни елементи от стиропор се използват и за обличане на фасадни колони. Структурни фасадни колони изглеждат незавършени и груби. Нашите колони са декоративен елемент обличат съществуващтта носеща колона. След тази интервенция колоните вече изглеждат, като произведение на изкуството изключително стилни с невероятно излъчване.

Стиропор фасадните елементи трябва да бъдат внимателно подбрани, така че да не пренатоварват фасадата с излишни елементи и да не се получава натрупване и преекспониране.

Ако строите къща или бизнес сграда ще ви предложим на вашето внимание нашите продукти от стиропор, които са перфектно решение за вас.

Фирма ‘’FOAMFANTASY е един от най-големите производители на екстериорни и интериорни елементи от стиропор, 3Д реклами, обемни надписи и фигури от стиропор в България.