Декоративните фасадни елементи от стиропор се използват за подобряване на външния или вътрешния вид на сградите придаващи елегантност и идентичност.

Фирма FOAMFANTASYпроизвежда декоратиени елементи от стиропор и преобразява сградите във всевъзможни стилове. Ние използваме стиропор за нашите продукти покрити с полимер цимент, за сигурна защита от външните неблагоприятни условия.

Декоративните фасадни елементи от стиропор понякога се използват за скриване на пукнатини или кривини по фасадата. Това прави нашите фасадни елементи още по-предпочитани.

Фасадните елементи от стиропор подобряват дизайна на врати, прозорци, стени и огради придаващи им завършен вид и изящност.

Външните фасадни елементи от стиропор преобразяват вашите сгради, като ги прави по-атрактивни. Стилът на къщата или бизнес сградата трябва да бъде внимателно избран и съобразен, за да се избегне пекомерното пренатоварване на фасадата с елементи и нейното преекспониране.Ако искате вашата сграда да изглежда супер атрактивна нашите стиропор елементи са перфектното решение за вас.