Декорацята в строителството нараства с бързи темпове. Ние създаваме декоративни изолационни профили от стиропор в помощ на строителството по съвременна технология, което превръща скучните и еднообразни фасади в уникални архитектурни решения.

Декоративните фасадни елементи от стиропор са достойна алтернатива на използваните досега за целта материали. Познатите на всички материали имат основен недостатък- прекомерно натоварване на фасадата.

Продуктите от стиропор се монтират изключително лесно. Изработени по съвременни технологии, стиропор продуктите са изключително трайни и качествени. Най търсените са- колони от стиропор, корнизи от стиропор, парапети от стиропор, арки и други.

Могат да бъдат изработени във всякакви размери, боядисани във всякакви цветове с бои на водна основа. Покриват се с финален, защитен слой с различни текстури. Нашите елементи са приложими, както за нови сгради, така и за реставрация на вече съществуващи такива.

Произведените от нас стиропор продукти могат да бъдат създадени във всички архитектурни стилове.

Панелите от стиропор са с конкурентна цена, което намалява разходите за довършителна дейност на сградите.

Финализирането на фасадата с декоративни екстериорни архитектурни елементи от стиропор е едно перфектно решение.

Архитекурната украса създава чудеса. Фасада с нашите архитектурни орнаменти от стиропор драстично увеличават шанса ви за продажба на даден имот.

Сграда с фасадни елементи от стиропор изпъква пред всички останали със своята актуалност и индивидуалност.

Фасадни елементи от стиропор преобразяват изцяло фасади на бизнес сгради, магазини, офиси, частни домове или къщи. Благодарение на новата ви фасада вие ще се радвате на редица успехи, като нови партниори, посетители и клиенти.

Лек, екологично чист, конкуренто способен по отношение на цена-качество, стиропорът е продукт от нова генерация.