Архитектурният стиропор, е ново понятие в строителството. Терминът стиропор се възприема от много хора, като продукт за изолация. Архитектурният стиропор е нещо съвсем ново. Благодарение на технологичният напредък ние ви предлагаме безгранични възможности за всякакви елементи от стиропор, архитекрурни орнаменти от стиропор от различни стилове и детайли от стиропор във всякакви ръзмери и покрития. Нашите стиропор детайли заемат голяма част от новото строителство, също реновираме и стари сгради с архитектурен стиропор и възстановяване на сгради-паметници на културата.

Една обикновенна сграда се превдръща в произведение на изкуството, след добавянето на архитектурни декоративни детайли от стиропор.

Благодарение на архитектурният стиропор, ние възкресяваме от руини сгради незабележими досега и ги превръщаме в нещо уникално.

Нашите продукти от стиропор се превръщат в масов продукт.

Продуктите за екстериорна и интериорна употреба се покриват със всякакъв вид покрития на водна основа.

Нашите продукти от стиропор могат да пресъздават повърхности, като дърво,

метал, камък, пластмаса и много други повърхости.

Архитектурният стиропор няма аналог, той е лек, лесен за монтаж, на конкурентна цена с нограничени приложения, като трансформира всяка скучна сграда във открояваща се със собствен стил и ндивидуалност.