Ние изработваме продукти от стиропор, поредством модерни системи и автоматизираност на процесите.Фирма ’’FOAMFANTASY’’ изработва елементи от стиропор със софтуерна машина с гореща тел по Foam Cut технология. Готовите стиропор орнаменти се покриват с полиуретан или акрилни покрития.

Нашите продукти от стиропор притежават собствен дизайн, стил, форма, текстура и конкурентни цени. Ние работим заедно с строителни фирми архитекти, дизайнери и предприемачи.

Ние изграждаме нашите продукти от стиропор, в различни мащаби, в зависимост от изискванията за производство. Профилите от стиропор са много трайни, леки и обогатяват всяка фасада. Монтират се върху всякакви повърности.

Нашите квалифизирани техници и софтуерни системи произвеждат много точни елементи в контролирана среда. Като краен продукт нашите клиенти получават висококачествени стиропорени фигури, декоративни фасадни архитектурни елементи от стиропор, 3Д реклами от стиропор, които са с възможност за бърз и лесен монтаж, много висока плътност, изключително трайни на неблагоприятните климатични условия, и ниски разходи.

Нашите стиропор проекти са многобройни.

Нашите предложения за архитектурни елементи от стиропор са колони от стиропор, капители от стиропор, бази от стиропор, арки от стиропор, корнизи от стиропор, первази от стиропор, фронтони от стиропор, балюстри от стиропор, медалиони от стиропор и  много други.

Продуктите от стиропор на фирма ’’FOAMFANTASY’’ се изработват във всякакви размери, както и с разнообразни вшъншни покрития, за екстериорна и интериорна употреба.