Стиропорът е материал с универсално приложение. Това е един от най-невероятните материали откриван някога. Стиропорът се формира лесно и се третира веднага с боя или различни покрития. Притежава неограничени възможности. Той е лек, водоустойчив материал намиращ приложение във всичко.

Стиропорът се използва в сфери, като архитектурата, автомобилостроенето, изкуството до корабостроенето и други. Стиропорът първоначално се произвежда в стандарти форми, като плочи, блоково, листа и други, от който безжизнен материал се раждат всевъзможни фигури и форми.

Стиропорът е конкурентоспособен материал относно цена и качество. От стиропор ние проивеждаме всичко, можете да ни поръчате гигантско лого на фирмата ви, гигантска торта или скулптура, архитектурни елементи за вашия дом, нестандартна реклама, скулпура, обемни фигурни и цифри, надписи за партита и събития отряазани със точност до мелиметър по ваш вкус и индивидуално желание. Стиропорът е лек много устойчив и достъпен продукт с неограничени възможности. Когато става въпрос за стиропор ние сме на среща. www.FOAMFANTASY.com производител на продуктите от стиропор е готова да реализира всяка ваша нестандартна идея.