Пенополистирол, известен още като стиропор, е лека пластмаса, от която могат да бъдат изработени различни архитектурни елементи с цел разнообразяване на дома.

За разлика от традиционни материали, архитектурните елементи от стиропор са с много ниско тегло, което ги прави много лесни за монтаж. Пенополистироът е чудесно средство за подобряването фасадата на дадена сграда или нейната реставрация. Стиропорът притежава специални свойства. Той създава здрава връзка с определени химични вещества и лепила. Монтирането на елементите става чрез залепване, лесен начин за монтаж, който не натоварва фасадата. С тази техника за монтаж полистиролът осигурява елегантен финал от изграждането на всяка сграда.

Формоването на елементите от стиропор е лесен процес в сравнение с други материли.

Декоративните елементи от стиропор, които произвеждаме ние са с конкурентни цени в сравнение с други материали, като ефекта в някои случеи е по силно въздействие.

 

Нашият продукт от стиропор е стилен, лек, с висока плътност, без деформации, бърз и лесен монтаж на елементите.

Повърността на профилите се третира с различни материали за постигането на разнообразни ефекти.

Нашите стиропор профили са с многофункционални, различни по размер и стилове.

Орнаментите от стиропор имат голямо предиство пред другите материали, монтират се в мокра и влажна среда.

Нашите продукти от стиропор са подходящи за всеки дом офис или бизнес сграда.

 

Аритектурните елементи от стиропор са предпочитани в сравненеие с познатите ни досега.

Корнизите и и всички елементи от стиропор сътворени с горещо рязане са за всички хора търсещи артистичност в дома без творчески ограничения.

Разнообразието от продукти, които създаваме хадхвърля вашите очаквания.

Ние сме изпълнили много творчески и архитектурни проекти.

 

Съчетнието на модерни технологии, млад екип от творчески мислещи креативно хора, предлага на пазара редица продкути и нестандартни решения от стиропор, подобряващи ефективността на производство в сравнение с познатите ни досега материали. Ние произвеждаме всякякви форми и правим и възстановки и реставрация на архитектурни елементи, паметници на културата и скулптури от стиропор.