Продуктите от стиропор се превръщат в произведения на изкуството. Те са перфектното решение за изложбени щандове и индивидуални проекти.

Стиропор фигури могад да бъдат изработени във всички геометрични форми.

Топки и куполи, всякакви сферични форми без ограничения в размера. Ние можем да създадем за вашите нужди и цели всякакви форми комбинирани с други форми, покрития, цветове и размери. Конуси, пирамиди, могат да станат допълнение към всяка декорация.

Нашите 3Д фигури са скулптури от стиропор. Те подпомагат рекламодатели и търговци в представянето на нови продукти. 3Д продуктите от стиропор със своята визия близка до реален продукт са взаимно сварзани с рекламни къмпании, промоции и декори.

Нашите професионални дизайнери превръщат вашите идеи в реалени продукти.

 

Декоративните архитектурни елементи от стиропор придават строго индивидуален вид на всяка сграда. С безброй възможности за екстериорни елементи от стиропор всяка сграда придобива свой облик и артистичен вид. Ние пресъздаваме декоративни елементи от всяка архитектурна епоха и стил.

Нашите EPS продукти се използват за украса на сватбени тържества, като декорация на всякакви тематични събития. Кино и театрални декори от стиропор, рекламни павилиони, изложбени щандове и много други.

Ние произвеждаме произведения на изкуството от стиропор.

Нашите специалисти заедно с модерна технология ни дават възможност за премахване на всякакви ограничения. Изработените EPS продукти са произведени с невероятна точност и прецизност, като е обърнато внимание на най-дребния детайл.