Ние произвеждаме 3D лога от стиропор, 3D букви и цифри от стиропор, 3D украса, 3D персонажи от стиропор в различни размери и за кратък период от време.

Важна част от екстериорната и интериорна декорация е използването на 3D герои, 3D логоа и 3D украса изработени от стиропор.Тази форма на реклама е много добре видима за всички.

3D Декорация от стиропор, писма от стиропор както и номера от стиропор, символи от стиропор, табелки от стиропор и специални форми от стиропор.

Всички наши продукти са изработени от висококачествен стиропор, машинно произведени, отговарящи на най високите стандарти за качество.

Използвайте вашето въображение, ние ще трансформираме вашите мечти в реални триизмерни фигури и любими герои фигури от стиропор.

Гамата от наши продукти постоянно се разраства. Всички наши продукти се проектират и произвеждат от нас, във всички размери шрифтове, форми и размери. За външна или вътрешна употреба, свободно стоящи или монтирани на стена.

Ние реагираме бързо и гъвкаво за задоволяване на вашите нужди и фантазии от стиропор.

Предимствата на изделията от стиропор са вискоко качество на материалите, продуктите от стиропор се изработват във всички шрифтове, индивидуално боядисани, във всякакви размери с най разнообразни покрития.

Кратки срокове на изработка.