Ние произвеждаме и монтираме абсолютно всички видове и размери архитектурни декоративни елементи от стиропор, колони от стиропор, корниз от стиропор, обрамчване от стиропор, ключов камък от стиропор, фронтони от стиропор, елементи от стиропор, профили от стиропор и всякакви фасадни декоративни орнаменти.

Предлагаме изработка и реставрация на сгради с фасадни елементи от EPS/стиропор/.

 

Всички наши елементи се изработват от стиропор и се покриват в зависимост от нуждите и употребата на дадения елемент. Ние предлагаме безброй видове и стилове в зависимост от вашите нужди.

Предлагаме възможност за избор да детайли по собствен дизайн.

EPS/стиропор/ елементи изработени от нас имат много широко приложение.

Нашите продукти от стиропор за екстериорна употреба се предлагат с специално твърдо поритие от полимер цимент готово да устои на външни условия и бури. Предлагаме също и имитация на състарени елементи, както и изкуствени греди.

Продуктите от стиропор изработени от фирма ’FOAMFANTASY’’ се изрботват от много качествен стиропор с висока плътност, и материалите с който се покриват продуктите са с гарантирано качество. Има производители предлагащи евтини имитации на орнаменти изработени от нас, разликата е , че ние гаранираме качество на нашите продукти.

Ние произвеждаме нашите продукти от висококачествен стиропор, в различни стилове и размери,за екстериорна и интериорна употреба, в най различни цветове и размери и приложения, отговарящи на вашите изисквания.