Фирма ”FOAMFANTASY е производител на архитектурни елементи, орнаменти и профили от EPS (експандиран пенополистирол) или стиропор.
Стиропорът или  (експандиран пенополистирол) е многофункционален продукт,
с добра цена, лесен за обработка и с ниско относително тегло.
Благодарение на информационните технологии фирма ”
FOAMFANTASY, изработва всякакви форми от стиропор, от най обикновенната форма, до сложни архитектурни елементи.
Фирма ”
FOAMFANTASY допринася и улеснява работата на архитекти,строителни предприемачи и дизайнери, като произвежда сложни индивидуални форми, без ограничения във формата и размера. Проектира и изработва корнизи от стиропор, колони от стиропор, арки от стиропор, реставрация на сгради със елемени от стиропор.
Фирма ”FOAMFANTASY произвежда продукт с високо качество изолиращ сградата.Технологията, по която работим има необятни възможности за дизайна на продуктите.
Фирма ”
FOAMFANTASY произвежда стиропор колони, със всякакви покрития, с вариации в височината, диаметъра и дизайна на колоната.
Възможност за нестандартни форми, по избор и фантазия на клиента.

Ние произвеждаме елементи за обрамчване на прозорци от стиропор,
ключов камък от стиропор, декотивни фасaдни елементи от стиропор. Архитектурните фасадни елементи от стиропор със перфектно покритие, перфектна визия и оптимална защита от климатичните условия.Технолигията “Foam Cut” дава възможност на точно възпроизвеждане чрез компютърно рязане на вякакви архитектурни форми. Ние можем да променяме тези форми спрямо вашите изисквания и нужди.

Профилите от стиропор се монтират много бързо и лесно за разлика от класическите методи.
EPS стиропорът е един успешен продукт доказал се в индустрията строителството и в съхранението и транспорт на продукти и стоки.